logo

Over ons

Over ons

Een korte geschiedenis

Juwelier Brans is een familiebedrijf dat al 60 jaar bekend staat in Lommel en omstreken. Elke dag gaan we de uitdaging aan om onze klanten kwaliteit, een gevarieerd aanbod, degelijk advies en een correcte service te bieden. Jaarlijks bezoeken we een groot aantal fabrikanten en vakbeurzen, waar onze collecties met de grootste zorg worden uitgekozen. We kiezen voor kwaliteitsmerken en innoverende stijlen.

Service uurwerken

Een ervaren vakman

Mooie en kostbare horloges verdienen de nodige zorg wanneer ze hersteld moeten worden. Daarom doet u in dat geval best beroep op een ervaren vakman. Zelfs een batterijtje vervangen dient met precisie te gebeuren. Wij beschikken over een eigen atelier waar alle herstellingen met grote deskundigheid worden uitgevoerd. Indien gewenst maken wij een offerte alvorens een reparatie aan te vatten. We herstellen alle merken!

Service juwelen

De grootste zorg

Voor herstellingen van juwelen kunnen wij rekenen op een herstelatelier waar hoog opgeleide vakmensen uw juwelen met de grootste zorg behandelen. Uw juwelen zien er als nieuw uit wanneer u ze terug ontvangt na gelijk welke herstelling of aanpassing. Twijfel niet om uw oude juwelen te laten transformeren tot iets nieuws. U betaalt dan enkel het maakloon.