logo

Over ons

Over ons

Een korte geschiedenis

Juwelier Brans is een familiebedrijf dat al 60 jaar bekend staat in Lommel en omstreken. Elke dag gaan we de uitdaging aan om onze klanten kwaliteit, een gevarieerd aanbod, degelijk advies en een correcte service te bieden. Jaarlijks bezoeken we een groot aantal fabrikanten en vakbeurzen, waar onze collecties met de grootste zorg worden uitgekozen. We kiezen voor kwaliteitsmerken en innoverende stijlen.

Service uurwerken

Een ervaren vakman

Als u een mooi horloge bezit, dan weet u vast dat het binnenwerk daarvan bestaat uit enkele tientallen of zelfs honderden kleine onderdeeltjes die bij de productie met grote precisie werden gemonteerd tot een complex geheel. Daarom doet u best beroep op een ervaren vakman wanneer u zo'n waardevol horloge laat herstellen. Zelfs een batterijtje vervangen dient met de nodige zorg te gebeuren. Wij beschikken over een eigen atelier waar alle herstellingen met grote deskundigheid worden uitgevoerd. Indien gewenst maken wij een offerte alvorens een reparatie aan te vatten.

Service juwelen

De grootste zorg

Voor herstellingen van juwelen kunnen wij rekenen op een herstelatelier waar hoog opgeleide vakmensen uw juwelen met de grootste zorg behandelen. Uw juwelen zien er als nieuw uit wanneer u ze terug ontvangt na gelijk welke herstelling of aanpassing. Twijfel niet om uw oude juwelen te laten transformeren tot iets nieuws. U betaalt dan enkel het maakloon.